Skip to main content

Aanbod incompany trainingen & workshops in de zorg

Ook in het nieuwe (studie)jaar leveren wij weer graag een bijdrage aan de deskundigheidsbevordering van zorgmedewerkers in de ouderen- en de gehandicaptenzorg.

Vanaf de intake tot de evaluatie maken wij samen met de zorgorganisatie een trainingstraject op maat. Zo sluiten we aan op de eigen werkwijze en specifieke vragen die er binnen de eigen zorgorganisatie bestaan. We bieden interactieve oefensituaties met ruimte voor persoonlijke leervragen. Mede door de inzet van acteurs, die het gedrag van cliënten, mantelzorgers of collega’s respectvol vertalen, krijgen we veel dankbare reacties van de deelnemers.

Deze interactieve werkwijze is ook een belangrijk onderdeel van de recent ontwikkelde training ‘Effectief communiceren met familie’. Het biedt EVV’ers en PB’ers nieuwe vaardigheden voor een betere samenwerking met de cliënt en de familie. Onze goedlopende training ‘Aandacht voor de bewoners in de huiskamer’ geeft de gastvrouwen en -heren praktische handvatten en een heel goed gevoel als team door hier aan deel te nemen. Daarnaast maakt onze ‘GRZ workshop De Basis’ in een middag de basisprincipes van de GRZ helemaal duidelijk. De deelnemers gaan direct aan de slag met de DBC profielinformatie en de specifieke werkwijze en financiering van de GRZ.

Effectieve communicatie is een belangrijke sleutel voor duidelijkheid en een goede samenwerking met de client en de familie!

Kijk voor ons gehele aanbod bij onze trainingen Ouderenzorg of trainingen Gehandicaptenzorg. Klik op onderstaande knoppen voor het actuele overzicht van onze incompany trainingen & workshops of een greep uit onze opdrachtgevers.

Het Dosaris team ontmoet je graag voor een verdere kennismaking!

Neem contact met op met Charles van Kampen via 030 – 666 17 51 of mail Charles op info@advisaris.nl voor meer informatie over onze trainingen & workshops, de tarieven en de mogelijkheden voor afstemming op de eigen organisatie en trainingswensen.

Share