Skip to main content

EVV Opleiding met Plus

7 april 2017
Wanneer:
12 september 2023 – 14 mei 2024 hele dag
2023-09-12T00:00:00+02:00
2024-05-15T00:00:00+02:00
Waar:
Regio Utrecht (12 lesdagen)
Kosten:
€ 1950 btw nultarief (inclusief trainingsmaterialen)
Contact:
Dosaris
030 - 666 17 06

EVV Opleiding met Plus

De EVV’er is niet meer weg te denken als contactpersoon tussen cliënt, familie en de andere zorgverleners. Zij zijn de spil in de organisatie als het gaat om de juiste coördinatie en het borgen van de continuïteit van zorg. Hiervoor hebben zij wel de juiste kennis en vaardigheden voor nodig. Met onze EVV opleiding bieden wij -in nauwe samenwerking met de praktijk – de EVV’er deze benodigde accurate kennis en vaardigheden. Hierdoor is de EVV opleiding dé uitkomst om de deskundigheid van de zorgmedewerkers te vergroten.

Dosaris biedt als gecertificeerde opleider de EVV opleiding met een Plus.

Accreditatie opleiding

Onze geaccrediteerde opleiding leidt op tot het diploma Eerst Verantwoordelijk Verzorgende, welke landelijk erkend is door de VVT-branche en gebaseerd op de, door het College Zorg Opleidingen (CZO) vastgestelde, eindtermen van de landelijke opleiding tot Eerst Verantwoordelijke Verzorgende.

Data opleidingsdagen 2023 / 2024

12 sept 2023 (intro) 26 sept 10 okt 31 okt
14 nov 28 nov 12 dec 9 jan 2024
23 jan 6 feb 27 feb 12 mrt
9 apr (examen) 16 apr (herkansing) 14 mei (diploma uitreiking)

De doorlooptijd van de open EVV-plus opleiding in Utrecht is minimaal 12 lesdagen in 8 maanden (inclusief vakantie). Locatie van de opleiding is de regio Utrecht.

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor deze klassikale opleidingsdagen inclusief opleidingsmaterialen bedragen € 1950. De opleiding vindt doorgang vanaf 12 deelnemers. De kosten zijn exclusief de inschrijving en verstrekking van het diploma College Zorg Opleiding (CZO).

Klik hieronder voor de flyer, de uitgebreide brochure en het formulier om u aan te melden voor de EVV opleiding met Plus:

EVV trainingen

Dosaris biedt naast de uitgebreide EVV opleiding ook EVV trainingen zowel in-huis op uw eigen locatie als open training aan.

Training EVV op maat

Veel zorgmedewerkers ambiëren de EVV functie, maar zijn niet altijd in staat om een langdurig opleidingstraject tot EVV’er te volgen. Dosaris biedt de mogelijkheid om een ‘EVV training op maat’ samen te stellen waarin wij gezamenlijk de inhoud en omvang van het programma bepalen. In onze brochure staan onderstaande bouwstenen beschreven die we dan samen op maat gaan maken:

  • Persoonsgerichte Zorg
  • Wet- en regelgeving
  • Communicatie
  • Coördinatie en samenwerking

Onze training ‘EVV op maat’ bestaat uit een interactief programma met veel praktijksituaties. De deelnemers werken met materialen en voorbeelden uit de eigen organisatie. Zo gaan uw zorgmedewerkers direct aan de slag met de nieuwe kennis en vaardigheden in uw dagelijkse praktijk!

De training bieden wij aan op uw eigen locatie. De doelgroep is verzorgenden op minimaal niveau 3 in een verpleeg- of verzorgingshuis, de thuiszorg, bij kleinschalig wonen of die werkzaam zijn in vergelijkbare functies.

Wij komen graag langs om samen met u een EVV training op maat te maken. Mail ons via info@dosaris.nl of bel ons op 030 – 6661706.

Training ‘De EVV-er klaar voor Wet zorg & dwang!’

De Wet zorg en dwang (Wzd) heeft in de ouderen- en de gehandicaptenzorg de wet BOPZ vervangen. Deze wet betekent voor de organisatie een ander beleid en een andere werkwijze met nieuwe taken en rollen in de dagelijkse praktijk. Het belang van de cliënt staat nu nog meer centraal. EVV’ers kunnen de rol als zorgverantwoordelijke gaan invullen. Maar zijn jullie EVV’ers klaar om deze taak en rol op zich te nemen? Hoe kom je op voor je belangen en behoeften van je cliënt? Hoe en met wie besluit je om onvrijwillige zorg op te nemen? Wat is het beleid en mogelijkheden van je organisatie? Hoe neem je onvrijwillige zorg op in het zorg(leef) plan?

Deze training bieden wij aan op de eigen zorglocatie, klik op onderstaande button voor meer informatie over onze WZD trainingen: 

Training ‘Effectief communiceren met familie’

Samenwerking en goede communicatie met de familie en mantelzorgers is een belangrijk onderdeel geworden van het werk. Goede communicatie tussen zorgmedewerkers, familie en mantelzorgers is het sleutelwoord en het doel van de training ‘Effectief communiceren met familie’, een interactieve communicatietraining voor EVV’ers.

Deze training bieden wij aan op de eigen zorglocatie, klik op de onderstaande button voor meer informatie over deze training:

Share