Skip to main content

Intramuraal overstappen op Omaha

7 oktober 2016
Wanneer:
3 november 2016 hele dag
2016-11-03T00:00:00+01:00
2016-11-04T00:00:00+01:00
Waar:
Utrecht
Kosten:
€ 520 (inclusief E-learning module, trainingsmaterialen en lunch)
Contact:
Dosaris
030 - 666 17 06

Omaha SystemsTraining Intramuraal overstappen op Omaha

Omaha maakt binnen de intramurale ouderenzorg een geweldige ontwikkeling door! Op dit moment implementeren veel zorgorganisaties het Omaha System als eenheid van taal en nieuw classificatiesysteem. Dit biedt intramuraal vele voordelen, zo kan het dossier van de extramurale cliënt direct overgeschakeld worden in de nieuwe setting, medewerkers spreken dezelfde taal en managementinformatie is eenduidig voor de gehele organisatie!

Nieuw gereedschap
Wie herinnert zich nog de overgang naar het werken met de domeinen van het Zorgleefplan? Dit heeft de sector veel tijd en energie gekost. Met de training ‘Intramuraal overstappen op Omaha’ krijgen de deelnemers binnen één dag praktische handvatten om de overgang naar het Omaha System gereedschap ook intramuraal tot een succes te maken!

Kennis én praktijk
Na de aanmelding ontvangen de deelnemers ter voorbereiding een uitnodiging voor de E-learning module ‘Werken met het Omaha System’. In het eerste deel van de training gaan we in op de theorie van het classificatiesysteem Omaha en de verschillende ervaringen met de E-learning module. We starten vervolgens het praktische gedeelte van de training met de belangrijkste Omaha aandachtspunten, specifiek voor de intramurale ouderenzorg. In het middagdeel gaan we met de deelnemers in subgroepen aan de slag met de hoofdonderdelen (scenario’s) van het Omaha implementatieplan.

 

van Zorgleefplan naar Omaha is als leren werken met nieuw gereedschap én nieuwe mogelijkheden!

 

Aan de slag!
Met de kennis, praktijkervaringen en eigen resultaten van de training kunnen deelnemers direct aan de slag om het implementatietraject Omaha System binnen de eigen intramurale ouderenzorg  succesvol te starten. De eerste fundamentele stap naar een goed gebruik van het nieuwe Omaha gereedschap binnen de eigen intramurale zorgorganisatie is hiermee gezet!

Button Text

De training Intramuraal overstappen op Omaha wordt naast 3 november ook aangeboden op 18 januari

Share