nov
3
wo
Online Training Klaar voor de Wet zorg & dwang!
nov 3 hele dag

Online Training ‘Klaar voor Wet zorg & dwang!’

U kiest ervoor om uw EVV’ers, persoonlijk begeleiders (PB’ers) of verpleegkundigen de rol te geven als zorgverantwoordelijke binnen de Wet zorg en dwang (Wzd). Een goede keuze want zij kennen hun bewoners het beste! De Wet zorg en dwang vraagt echter van uw medewerkers een specifieke werkwijze met nieuwe taken en afstemming met andere disciplines in de dagelijkse praktijk. Zijn uw medewerkers klaar om deze taak en rol op zich te nemen? Deze interactieve training geeft uw medewerkers hiervoor de nodige tools en kennis.

De Wzd vereist de inzet van een aantal functionarissen bij de uitvoering van de wet. De nieuwe rol als zorgverantwoordelijke kan prima worden ingevuld door de EVV’er, PB’er of verpleegkundige. Zij kennen de bewoner en hebben ervaring in het vaststellen en evalueren van de persoonsgerichte zorg. Ook hebben zij ervaring in het samenwerken met andere disciplines en zijn de spil in het team.

Kern Wzd is… Nee, tenzij!

Onze training ‘Klaar voor de Wet zorg en dwang’ is gericht op het verkrijgen van kennis en vaardigheden om de nieuwe taken en verantwoordelijkheden uit te oefenen, die de rol als zorgverantwoordelijke vraagt. In een interactieve training waarin veel ruimte is voor het uitwisselen van ervaringen willen we de benodigde vaardigheden ontwikkelen.

Deze training is een speciaal gericht op EVV’ers , PB’ers en verpleegkundigen werkzaam in ouderenzorg, verstandelijk gehandicapte zorg en extramurale zorg, zie onze brochure voor meer informatie.