Skip to main content

jan
9
di
EVV Opleiding met Plus (reeds gestart)
jan 9 – jul 9 hele dag

EVV Opleiding met Plus

De EVV’er is niet meer weg te denken als contactpersoon tussen cliënt, familie en de andere zorgverleners. Zij zijn de spil in de organisatie als het gaat om de juiste coördinatie en het borgen van de continuïteit van zorg. Hiervoor hebben zij wel de juiste kennis en vaardigheden voor nodig. Met onze EVV opleiding bieden wij -in nauwe samenwerking met de praktijk – de EVV’er deze benodigde accurate kennis en vaardigheden. Hierdoor is de EVV opleiding dé uitkomst om de deskundigheid van de zorgmedewerkers te vergroten.

Dosaris biedt als gecertificeerde opleider de EVV opleiding met een Plus.

CZO erkende opleiding

Onze College Zorg Opleidingen (CZO) erkende opleiding leidt op tot het diploma Eerst Verantwoordelijk Verzorgende, welke landelijk erkend is door de VVT-branche en gebaseerd op de, door het CZO vastgestelde, eindtermen van de landelijke opleiding tot Eerst Verantwoordelijke Verzorgende.

Data opleidingsdagen 2024

9 januari 2024 (intro) 16 januari 29 januari 13 februari
27 februari 12 maart 26 maart 9 april
23 april 7 mei 21 mei 4 juni
2 juli (examen) 9 juli (herkansing)

De doorlooptijd van de open EVV-plus opleiding is minimaal 12 lesdagen in 6 maanden (inclusief vakantie). Locatie van de opleiding is in Houten, goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als de auto.

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor deze klassikale opleidingsdagen inclusief opleidingsmaterialen bedragen € 1950. De opleiding vindt doorgang vanaf 12 deelnemers. De kosten zijn exclusief de inschrijving en verstrekking van het diploma College Zorg Opleiding (CZO).

Klik hieronder voor de flyer, de uitgebreide brochure en het formulier om u aan te melden voor de EVV opleiding met Plus:

EVV trainingen

Dosaris biedt naast de uitgebreide EVV opleiding ook EVV trainingen zowel in-huis op uw eigen locatie als open training aan.

Training EVV op maat

Veel zorgmedewerkers ambiëren de EVV functie, maar zijn niet altijd in staat om een langdurig opleidingstraject tot EVV’er te volgen. Dosaris biedt de mogelijkheid om een ‘EVV training op maat’ samen te stellen waarin wij gezamenlijk de inhoud en omvang van het programma bepalen. In onze brochure staan onderstaande bouwstenen beschreven die we dan samen op maat gaan maken:

  • Persoonsgerichte Zorg
  • Wet- en regelgeving
  • Communicatie
  • Coördinatie en samenwerking

Onze training ‘EVV op maat’ bestaat uit een interactief programma met veel praktijksituaties. De deelnemers werken met materialen en voorbeelden uit de eigen organisatie. Zo gaan uw zorgmedewerkers direct aan de slag met de nieuwe kennis en vaardigheden in uw dagelijkse praktijk!

De training bieden wij aan op uw eigen locatie. De doelgroep is verzorgenden op minimaal niveau 3 in een verpleeg- of verzorgingshuis, de thuiszorg, bij kleinschalig wonen of die werkzaam zijn in vergelijkbare functies.

Wij komen graag langs om samen met u een EVV training op maat te maken. Mail ons via info@dosaris.nl of bel ons op 030 – 6661706.

Training ‘De EVV-er klaar voor Wet zorg & dwang!’

De Wet zorg en dwang (Wzd) heeft in de ouderen- en de gehandicaptenzorg de wet BOPZ vervangen. Deze wet betekent voor de organisatie een ander beleid en een andere werkwijze met nieuwe taken en rollen in de dagelijkse praktijk. Het belang van de cliënt staat nu nog meer centraal. EVV’ers kunnen de rol als zorgverantwoordelijke gaan invullen. Maar zijn jullie EVV’ers klaar om deze taak en rol op zich te nemen? Hoe kom je op voor je belangen en behoeften van je cliënt? Hoe en met wie besluit je om onvrijwillige zorg op te nemen? Wat is het beleid en mogelijkheden van je organisatie? Hoe neem je onvrijwillige zorg op in het zorg(leef) plan?

Deze training bieden wij aan op de eigen zorglocatie, klik op onderstaande button voor meer informatie over onze WZD trainingen: 

Training ‘Effectief communiceren met familie’

Samenwerking en goede communicatie met de familie en mantelzorgers is een belangrijk onderdeel geworden van het werk. Goede communicatie tussen zorgmedewerkers, familie en mantelzorgers is het sleutelwoord en het doel van de training ‘Effectief communiceren met familie’, een interactieve communicatietraining voor EVV’ers.

Deze training bieden wij aan op de eigen zorglocatie, klik op de onderstaande button voor meer informatie over deze training: