sep
29
wo
Online Training Indiceren voor wijkverpleegkundige
sep 29 hele dag

De wijkverpleegkundige heeft een nieuwe rol in het veranderende zorgstelsel. De extramurale verpleging en verzorging zijn overgeheveld naar de Zorgverzekeringswet en met deze verandering hebben de wijkverpleegkundigen nu de regie over de indicaties. Veel organisaties werken inmiddels met het classificatiesysteem Omaha. In de training leren wijkverpleegkundigen goed te indiceren om samen met de cliënt te komen tot een concreet zorgplan.

Domein overstijgend
Eigen regie, ‘ontzorgen’ én zo lang mogelijk thuis blijven wonen zijn hierbij uitgangspunten, waarbij participatie het kernwoord is. Wijkverpleegkundigen krijgen hierin een belangrijke rol. Zij hebben de rol gekregen om te indiceren en de zorg te organiseren waarbij zij uitgaan van de eigen regie van cliënt en zijn netwerk. De verpleegkundige wordt de schakel tussen zorg en welzijn en samenwerking met andere vertegenwoordigers uit het sociale domein hoort daarbij. Dit betekent dat wijkverpleegkundigen ‘domein overstijgend’ kijken en handelen en de brug slaan tussen cliënt, huisarts, welzijn en gemeenten (WMO).

Doelgroep
Wijkverpleegkundigen, die werkzaam zijn in de extramurale zorg of interesse hebben om daar te gaan werken. Bekendheid met het classificatiesysteem Omaha is gewenst. De training is ook geschikt voor alle wijkverpleegkundigen die zijn of haar kennis en vaardigheid wil vergroten op het gebied van indiceren.

Resultaat
De verpleegkundige beheerst na afloop de benodigde competenties en kan voor een eigen cliënt de indicatie vaststellen.

Concreet aan de slag met indiceren op basis van het classificatiesystemen Omaha

Zie onderstaande brochure voor meer informatie over de training en het online aanmeldformulier.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

sep
30
do
Online EVV Opleiding met Plus
sep 30 hele dag

Online EVV Opleiding met Plus

U wilt dat uw opgeleide EVV’er direct aan de slag gaat en meegroeit met verdere ontwikkelingen in de zorg en in uw organisatie en hiervoor beschikt over de juiste actuele kennis en vaardigheden? Onze Online EVV opleiding met plus van Dosaris biedt uitkomst!

Accreditatie opleiding

Onze geaccrediteerde opleiding leidt op tot het diploma Eerst Verantwoordelijk Verzorgende, welke landelijk erkend is door de VVT-branche en gebaseerd op de, in 2019 door het College Zorg Opleidingen (CZO) nieuw vastgestelde, eindtermen van de landelijke opleiding tot Eerst Verantwoordelijke Verzorgende.

Data opleidingsdagen 2021-2022

 30 september 2021 (intro)  14 oktober 2021  4 november 2021  18 november 2021
 9 december 2021  20 december 2021  13 januari 2022  27 januari 2022
 10 februari 2022  10 maart 2022 24 maart 2022  7 april 2022
12 mei 2022 (toets)  19 mei 2022 (reserve)  2 juni 2022 (diploma)

De doorlooptijd van de online EVV-plus opleiding is minimaal 12 lesdagen in 30 weken. In deze opleidingsvariant zijn ook 2 lesdagen voor klassikale vaardigheidstrainingen in de regio Utrecht inbegrepen (afhankelijk van het dan geldende Covid-19 beleid).

Opleidingskosten

De opleidingskosten voor deze online en klassikale opleidingsdagen inclusief opleidingsmaterialen bedragen € 1950. De opleiding vindt doorgang bij minimaal 13 deelnemers. Deze kosten zijn exclusief de inschrijving en verstrekking van het diploma College Zorg Opleiding (CZO).

Klik hieronder voor de uitgebreide brochure en/of om u aan te melden voor de online EVV opleiding met Plus.

okt
14
do
Online Workshop GRZ 2022
okt 14 hele dag

Online Workshop GRZ 2022grz-2017

Elk jaar wijzigen de beleidsregels en tarieven voor de Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ). Voor 2022 staan de tarieven onder druk vanwege het kostprijsonderzoek 2018. Wij zullen in de workshop stil staan bij de effecten op de verschillende DBC’s en de opbouw van de profielen.

Bent u benieuwd naar de nieuwste ‘weetjes over de GRZ in 2022’ en wilt u graag uw eigen praktijkervaringen delen met anderen? Kom dan naar onze workshop GRZ 2022. De workshop is altijd interessant voor nieuwe sleutelfunctionarissen in uw revalidatie afdeling. Wij brengen in één middag uw GRZ werknemer op de hoogte van essentiële GRZ ontwikkelingen.

Workshop GRZ 2022 met uitwisselen van kennis, werkwijze & mogelijkheden!

De workshop GRZ 2022 is speciaal voor medewerkers die al langere tijd werkzaam zijn op een GRZ-afdeling (teamleiders, managers, behandelaren, controllers, klantbemiddelaren en zorgverkopers) die de DBC-achtergrond binnen Geriatrische revalidatiezorg willen beheersen en die graag de slag van theorie naar praktijk willen maken.

GRZ Formatiemodel 2021

Het kostprijsonderzoek heeft uiteraard ook gevolgen voor de bekostiging van uw behandel- en zorgformatie op de revalidatie afdelingen. Ook voor 2021 hebben wij ons GRZ Formatiemodel weer aangepast aan de nieuwe NZa kostprijzen en profielen, wat u in één oogopslag inzicht verschaft in de maximaal bekostigde behandel- en zorgformatie op basis van de aanwezige cliënten en uw eigen DBC afspraken met de zorgverzekeraar.

Bieden wij haalbare en betaalbare behandelpaden? Het GRZ Formatiemodel 2021 geeft antwoord!

Neem voor meer informatie over ons GRZ Formatiemodel 2021 of onze overige GRZ dienstverlening zoals de Advisaris GRZ QuickScan ‘Basis op orde’ contact op met Charles van Kampen via 030 – 666 17 51 of mail Charles op info@advisaris.nl.