mrt
9
wo
Training Verpleegkundige in de ouderenzorg
mrt 9 hele dag

Training Verpleegkundige in de ouderenzorg

Geweldig, steeds meer verpleegkundigen kiezen voor de mooie zorg aan ouderen in het verpleeghuis! De verpleegkundigen zijn een aanwinst om de complexer geworden zorg aan ouderen aan te sturen en de andere verzorgenden te coachen en te begeleiden.

Goed toegerust voor de dagelijkse praktijk met de drie verpleeghuis-modules!

De ouderenzorg is een boeiend werkterrein met een geheel eigen dynamiek. Met de training ‘Verpleegkundige in de ouderenzorg’ ben je goed voorbereid op deze uitdaging! In onze praktische driedaagse training komen de belangrijkste zaken aan bod die een verpleegkundige in de ouderenzorg nodig heeft om de sprong succesvol te maken.

Klik hieronder voor de brochure en flyer van de training bestaande uit drie verpleeghuis-modules en meld je nu aan voor de driedaagse training die start op 9 maart 2022!

Naast de volledige training (bestaande uit drie modules) is het volgen van een losse module ook mogelijk, de kosten hiervan zijn € 495 (1 dag). Deze training is ook goed mogelijk op eigen locatie. Neem contact met op met Charles van Kampen via 030 – 666 17 51 of mail Charles op info@advisaris.nl voor losse modules, onze in-huis tarieven en afstemming op eigen organisatie en wensen.

mrt
17
do
EVV Opleiding met Plus (en subsidie!)
mrt 17 hele dag

EVV Opleiding met Plus

U wilt dat uw opgeleide EVV’er direct aan de slag gaat en meegroeit met verdere ontwikkelingen in de zorg en in uw organisatie en hiervoor beschikt over de juiste actuele kennis en vaardigheden? Onze EVV opleiding met plus van Dosaris biedt uitkomst, nu met € 1000,- korting mogelijk vanuit het STAP-budget bij het succesvol afronden van de opleiding!

Accreditatie opleiding

Onze geaccrediteerde opleiding leidt op tot het diploma Eerst Verantwoordelijk Verzorgende, welke landelijk erkend is door de VVT-branche en gebaseerd op de, in 2019 door het College Zorg Opleidingen (CZO) nieuw vastgestelde, eindtermen van de landelijke opleiding tot Eerst Verantwoordelijke Verzorgende.

Data opleidingsdagen 2022

 17 maart (intro)  29 maart   12 april  26 april
 10 mei  31 mei  14 juni  28 juni
 13 september  27 september  11 oktober  1 november 
 22 november (toetsdag)  29 november (herkansing)  15 december (diploma uitreiking)

De doorlooptijd van de EVV-plus opleiding is minimaal 12 lesdagen in 8 maanden (inclusief zomervakantie).

Locatie van de opleiding is Utrecht (afhankelijk van het dan geldende Covid-19 beleid).

Opleidingskosten en subsidiemogelijkheden

De opleidingskosten voor deze klassikale opleidingsdagen inclusief opleidingsmaterialen bedragen € 1950. Nu € 1000,- korting mogelijk op de opleidingskosten vanuit het STAP-budget (wel zelf als zorgorganisatie aanvragen) bij het succesvol afronden van de opleiding! De opleiding vindt doorgang vanaf 12 deelnemers. De kosten zijn exclusief de inschrijving en verstrekking van het diploma College Zorg Opleiding (CZO).

Klik hieronder voor de uitgebreide brochure en de overzichtelijke flyer en om u aan te melden voor de EVV opleiding met Plus.

EVV trainingen

Dosaris biedt naast de uitgebreide EVV opleiding ook EVV trainingen zowel in-huis op uw eigen locatie als open training aan.

Training EVV Vaardigheden

Na onze jarenlange ervaring met het doceren van de erkende EVV opleiding, spelen we graag in op deze behoeftes van zowel verzorgenden als zorgorganisaties en bieden nu een modulaire EVV training aan met de belangrijkste basisvaardigheden voor een adequate inzet van EVV’ers. Onze compacte EVV vaardigheidstraining is gericht op de belangrijkste onderdelen en beroepscompetenties van de EVV’er bij het primaire zorgproces en bestaat uit twee modules van elk drie dagen.

Deze training bieden wij aan op uw eigen zorglocatie

Training ‘De EVV-er klaar voor Wet zorg & dwang!’

De Wet zorg en dwang (Wzd) heeft nu écht in de ouderen- en de gehandicaptenzorg de wet BOPZ vervangen. Deze wet betekent voor uw organisatie een ander beleid en een andere werkwijze met nieuwe taken en rollen in de dagelijkse praktijk. Het belang van de cliënt staat nu nog meer centraal. Uw EVV-ers kunnen de rol als zorgverantwoordelijke gaan invullen. Maar zijn uw EVV-ers klaar om deze taak en rol op zich te nemen? Hoe kom je op voor je belangen en behoeften van je cliënt? Hoe en met wie besluit je om onvrijwillige zorg op te nemen? Wat is het beleid en mogelijkheden van je organisatie? Hoe neem je onvrijwillige zorg op in het zorg(leef) plan?

Deze training bieden wij aan op uw eigen zorglocatie