Skip to main content
Een goed uitgeruste Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV’er) is een belangrijke spil in de ouderenzorg!
Dosaris biedt als gecertificeerd opleidingsinstituut een breed scala aan open en in-huis EVV opleidingen en trainingen, zowel klassikaal als online of in combinatie.
Bekijk hiernaast onze korte animatievideo en hieronder ons actuele aanbod aan EVV opleidingen & trainingen.

EVV Opleiding met Plus

U wilt dat uw opgeleide EVV’er direct aan de slag gaat en meegroeit met verdere ontwikkelingen in de zorg en in uw organisatie en hiervoor beschikt over de juiste actuele kennis en vaardigheden? Onze EVV opleiding met plus van Dosaris biedt uitkomst, nu met € 1000,- korting mogelijk vanuit het STAP-budget bij het succesvol afronden van de opleiding!

Accreditatie opleiding

Onze geaccrediteerde opleiding leidt op tot het diploma Eerst Verantwoordelijk Verzorgende, welke landelijk erkend is door de VVT-branche en gebaseerd op de, in 2019 door het College Zorg Opleidingen (CZO) nieuw vastgestelde, eindtermen van de landelijke opleiding tot Eerst Verantwoordelijke Verzorgende.

Onze Dosaris EVV opleiding bieden wij zowel in-huis op uw eigen locatie als open training aan. De start van de eerstvolgende open opleiding is 17 maart 2022.

Data open opleidingsdagen 2022

 17 maart (intro)  29 maart   12 april  26 april
 10 mei  31 mei  14 juni  28 juni
 13 september  27 september  11 oktober  1 november 
 22 november (toetsdag)  29 november (herkansing)  15 december (diploma uitreiking)

De doorlooptijd van de open EVV-plus opleiding is minimaal 12 lesdagen in 8 maanden (inclusief zomervakantie).

Locatie van de opleiding is Utrecht (afhankelijk van het dan geldende Covid-19 beleid).

Opleidingskosten en subsidiemogelijkheden

De opleidingskosten voor deze klassikale opleidingsdagen inclusief opleidingsmaterialen bedragen € 1950. Nu € 1000,- korting mogelijk op de opleidingskosten vanuit het STAP-budget (wel zelf als zorgorganisatie aanvragen) bij het succesvol afronden van de opleiding! De opleiding vindt doorgang vanaf 12 deelnemers. De kosten zijn exclusief de inschrijving en verstrekking van het diploma College Zorg Opleiding (CZO).

Klik hieronder voor de uitgebreide brochure en de overzichtelijke flyer en om u aan te melden voor de EVV opleiding met Plus.

EVV trainingen

Onze Dosaris EVV trainingen bieden wij zowel in-huis op uw eigen locatie als open training aan.

Online training EVV Vaardigheden

Na onze jarenlange ervaring met het doceren van de erkende EVV opleiding, spelen we graag in op deze behoeftes van zowel verzorgenden als zorgorganisaties en bieden nu een modulaire EVV training aan met de belangrijkste basisvaardigheden voor een adequate inzet van EVV’ers. Onze compacte EVV training is gericht op de belangrijkste onderdelen en beroepscompetenties van de EVV’er bij het primaire zorgproces en bestaat uit twee modules van elk drie dagen.

Deze training bieden wij aan op uw eigen zorglocatie

Online training ‘De EVV-er klaar voor Wet zorg & dwang!’

De Wet zorg en dwang (Wzd) heeft nu écht in de ouderen- en de gehandicaptenzorg de wet BOPZ vervangen. Deze wet betekent voor uw organisatie een ander beleid en een andere werkwijze met nieuwe taken en rollen in de dagelijkse praktijk. Het belang van de cliënt staat nu nog meer centraal. Uw EVV-ers kunnen de rol als zorgverantwoordelijke gaan invullen. Maar zijn uw EVV-ers klaar om deze taak en rol op zich te nemen? Hoe kom je op voor je belangen en behoeften van je cliënt? Hoe en met wie besluit je om onvrijwillige zorg op te nemen? Wat is het beleid en mogelijkheden van je organisatie? Hoe neem je onvrijwillige zorg op in het zorg(leef) plan?

Deze training bieden wij aan op uw eigen zorglocatie en is er ook een speciale training voor teamleiders

Share