Skip to main content
Een goed toegeruste Eerst Verantwoordelijk Verzorgende (EVV’er) is een onmisbare spil in de ouderenzorg!
Dosaris biedt als gecertificeerd opleidingsinstituut een breed scala aan open en in-huis EVV opleidingen en trainingen, zowel klassikaal als online of in combinatie.
Bekijk hiernaast onze korte animatievideo en hieronder ons actuele aanbod aan EVV opleidingen & trainingen.

Training EVV op maat

Veel zorgmedewerkers ambiëren de EVV functie, maar zijn niet altijd in staat om een langdurig opleidingstraject tot EVV’er te volgen. Dosaris biedt de mogelijkheid om een ‘EVV training op maat’ samen te stellen waarin wij gezamenlijk de inhoud en omvang van het programma bepalen. In onze brochure staan onderstaande bouwstenen beschreven die we dan samen op maat gaan maken:

  • Persoonsgerichte Zorg
  • Wet- en regelgeving
  • Communicatie
  • Coördinatie en samenwerking

Onze training ‘EVV op maat’ bestaat uit een interactief programma met veel praktijksituaties. De deelnemers werken met materialen en voorbeelden uit de eigen organisatie. Zo gaan de zorgmedewerkers direct aan de slag met de nieuwe kennis en vaardigheden in de dagelijkse praktijk!

De training bieden wij aan op de eigen locatie. De doelgroep is verzorgenden op minimaal niveau 3 in een verpleeg- of verzorgingshuis, de thuiszorg, bij kleinschalig wonen of die werkzaam zijn in vergelijkbare functies.

Wij komen graag langs om samen met jullie een EVV training op maat te maken. Mail ons via info@dosaris.nl of bel ons op 030 – 6661706.

EVV Opleiding met Plus

Je wilt dat je opgeleide EVV’er direct aan de slag gaat en meegroeit met verdere ontwikkelingen in de zorg en in uw organisatie en hiervoor beschikt over de juiste actuele kennis en vaardigheden? Onze EVV opleiding met plus van Dosaris biedt uitkomst!

CZO erkende opleiding

Onze door het College Zorg Opleidingen (CZO) erkende opleiding leidt op tot het diploma Eerst Verantwoordelijk Verzorgende, welke landelijk erkend is door de VVT-branche en gebaseerd op de, door het College Zorg Opleidingen (CZO) vastgestelde, eindtermen van de landelijke opleiding tot Eerst Verantwoordelijke Verzorgende.

Data opleidingsdagen 2024

9 januari (intro) 16 januari 29 januari 13 februari
27 februari 12 maart 26 maart 9 april
23 april 7 mei 21 mei 4 juni
2 juli (examen) 9 juli (herkansing)

De doorlooptijd van de open EVV-plus opleiding is minimaal 12 lesdagen in 7 maanden (inclusief vakantie). De locatie van de opleiding is in Houten, wat goed bereikbaar is met het openbaar vervoer.

Onze Dosaris EVV opleiding bieden wij zowel als open training als in-huis op uw eigen locatie aan.

Kosten opleiding

De opleidingskosten voor deze klassikale opleidingsdagen inclusief opleidingsmaterialen bedragen € 1950 (btw nultarief). De opleiding vindt doorgang vanaf 12 deelnemers. De kosten zijn exclusief de inschrijving en verstrekking van het diploma College Zorg Opleiding (CZO).

Klik hieronder voor de flyer, de uitgebreide brochure en het formulier om u aan te melden voor de EVV opleiding met Plus:

Training ‘Effectief communiceren met familie’

Samenwerking en goede communicatie met de familie en mantelzorgers is een belangrijk onderdeel geworden van het werk. Goede communicatie tussen zorgmedewerkers, familie en mantelzorgers is het sleutelwoord en het doel van de training ‘Effectief communiceren met familie’, een interactieve communicatietraining voor EVV’ers.

Deze training bieden wij aan op de eigen zorglocatie, klik op de onderstaande button voor meer informatie over deze training:

Training ‘De EVV-er klaar voor Wet zorg & dwang!’

De Wet zorg en dwang (Wzd) heeft in de ouderen- en de gehandicaptenzorg de wet BOPZ vervangen. Deze wet betekent voor de organisatie een ander beleid en een andere werkwijze met nieuwe taken en rollen in de dagelijkse praktijk. Het belang van de cliënt staat nu nog meer centraal. EVV’ers kunnen de rol als zorgverantwoordelijke gaan invullen. Maar zijn jullie EVV’ers klaar om deze taak en rol op zich te nemen? Hoe kom je op voor je belangen en behoeften van je cliënt? Hoe en met wie besluit je om onvrijwillige zorg op te nemen? Wat is het beleid en mogelijkheden van je organisatie? Hoe neem je onvrijwillige zorg op in het zorg(leef) plan?

Deze training bieden wij aan op de eigen zorglocatie en is er ook een speciale training voor teamleiders. Klik op onderstaande button voor meer informatie over onze WZD trainingen:

Share