Skip to main content

Training Verpleegkundige in de ouderenzorg

Geweldig, steeds meer verpleegkundigen kiezen voor de mooie zorg aan ouderen in het verpleeghuis! De verpleegkundigen zijn een aanwinst om de complexer geworden zorg aan ouderen aan te sturen en de andere verzorgenden te coachen en te begeleiden.

Goed toegerust voor de dagelijkse praktijk met de drie verpleeghuis-modules!

De ouderenzorg is een boeiend werkterrein met een geheel eigen dynamiek. Met de training ‘Verpleegkundige in de ouderenzorg’ ben je goed voorbereid op deze uitdaging! In onze praktische driedaagse training komen de belangrijkste zaken aan bod die een verpleegkundige in de ouderenzorg nodig heeft om de sprong succesvol te maken.

Klik hieronder voor de brochure en flyer van de training bestaande uit drie verpleeghuis-modules en meld je nu aan voor de driedaagse training die start op 9 maart 2022!

Naast de volledige training (bestaande uit drie modules) is het volgen van een losse module ook mogelijk, de kosten hiervan zijn € 495 (1 dag). Deze training is ook goed mogelijk op eigen locatie. Neem contact met op met Charles van Kampen via 030 – 666 17 51 of mail Charles op info@advisaris.nl voor losse modules, onze in-huis tarieven en afstemming op eigen organisatie en wensen.

Share