Skip to main content

(Online) Workshop ‘GRZ: De Basis’

DBC profielinformatie, benodigde formatie, inzet van behandelpaden… op welke basis wordt het DBC bepaald en hoe kun je de aanwezige informatie gebruiken om te sturen? Na de workshop ‘GRZ: De Basis’ zijn deze basisprincipes van de GRZ je helemaal duidelijk en kun je er in de praktijk direct mee aan de slag!

Heldere uiteenzetting van de DBC’s, kostprijzen en tarieven, prikkelend en motiverend om er direct mee aan de slag te gaan bij de eigen geriatrische revalidatiezorg

De workshop ‘GRZ: De Basis’ is gericht op alle medewerkers op een GRZ-afdeling (teamleiders, managers, behandelaren, controllers en klantbemiddelaren) die in één dagdeel meer grip willen krijgen op het werken met GRZ DBC’s. Klik hieronder voor de brochure en flyer.

Deze workshop bieden wij aan op je eigen locatie en kan aangepast worden aan jouw eigen GRZ organisatie en wensen.

We bieden deze workshop ook regelmatig online aan, de eerstvolgende open online workshop is op 10 oktober 2024. Klik hieronder voor de individuele aanmelding van de online workshop ‘GRZ: De Basis’.

Workshop ‘GRZ: Het Vervolg’

Er zijn ongetwijfeld al veel zaadjes geplant en nu de basis is gelegd is er tijd en ruimte om een verdieping aan te brengen in diverse onderwerpen die actueel zijn op de GRZ afdeling. Maar hoe maak je hier een start mee? Om hier met elkaar mee aan de slag te gaan, bieden wij de workshop ‘GRZ: het Vervolg’, waarbij we de thema’s aanpakken waar jullie op dit moment op de GRZ afdeling klaar voor zijn!

De praktische tips en werkwijzen uit het veld waren heel fijn

Veel organisaties hebben de basis op orde. Er is kennis van de DBC systematiek, de bekostiging, de benodigde registraties en sturing op de DBC’s. Tijd om te specialiseren en na te gaan op welke specifieke thema’s jullie GRZ afdeling een verdiepingsslag willen maken?

Dan is de workshop ‘GRZ: het Vervolg’ de uitgelezen mogelijkheid om met elkaar deze thema’s uit te diepen, er meer gerichte informatie over te krijgen, de uitdagingen met elkaar te bespreken en een aanzet te maken tot een uitwerking van de te zetten stappen.

Deze workshop bieden wij aan op je eigen locatie en kan aangepast worden aan jouw eigen GRZ organisatie en wensen. Klik hieronder voor de brochure en flyer.

GRZ DBC profielen & tarieven 2024

Download nu ons nieuwe overzicht met alle GRC DBC profielen en bakjes inclusief de tarieven voor zowel de algemene klinische/ambulante trajecten als de specifieke CVA trajecten.

Workshop GRZ voor de zorg

Wat wordt er van de zorgmedewerker verwacht op de GRZ? Als zorgmedewerker werken op de GRZ is zeker niet hetzelfde als werken op een long-stay afdeling. In deze workshop staan de uitgangspunten van de GRZ en de vertaling naar wat dit betekent voor het werk als zorgmedewerker centraal.

In één dagdeel het complete overzicht van de belangrijkste inhoudelijke én operationele kaders en achtergronden voor de GRZ. Want de GRZ heeft zijn eigen systematiek en uitdagingen!

GRZ Formatiemodel & GRZ Full Scan ‘Basis op orde’

Met ons GRZ Formatiemodel bieden wij effectief instrument om de GRZ ook komend jaar haalbaar en betaalbaar te houden! Het kostprijsonderzoek heeft uiteraard ook gevolgen voor de bekostiging van behandel- en zorgformatie op de revalidatie afdelingen. Ook voor het nieuwe jaar hebben wij ons GRZ Formatiemodel weer aangepast aan de nieuwe NZa kostprijzen en profielen. Bieden wij haalbare en betaalbare behandelpaden? Het GRZ Formatiemodel geeft antwoord!

Met onze GRZ Full Scan ‘Basis op orde’ bieden wij een snelle inventarisatie en beoordeling van de huidige werkprocessen op uw GRZ afdelingen. Het resultaat biedt je direct zicht op jouw verbeterpotentieel om jouw organisatie nog beter in te richten op de huidige GRZ situatie en toekomstige ontwikkelingen op dit vlak.

Neem voor meer informatie over onze GRZ dienstverlening contact op met Charles van Kampen via 030 – 666 17 51 of mail Charles op info@advisaris.nl

Share