Skip to main content

Dosaris logo 200x120Ons logo bestaat uit de drie primaire kleuren en basisfiguren waaruit elke vorm en kleur kan worden opgebouwd. Dit is synoniem voor onze werkwijze. Werken bij Dosaris betekent onderdeel zijn van een zeer gevarieerd team, waar de expertises en inzichten worden gebundeld om onze klanten maximaal te ondersteunen.

Dosaris geloofd in co-creatie
Expertise van buiten en eigen ervaringen binnen de zorgorganisatie geven nieuwe inzichten. Samen bereik je meer. Elke trainingsvraag start met een inventarisatie samen met de opdrachtgever. Waar gaat het echt om? Wie moeten worden betrokken bij de training? Wat wil je bereiken met de training? Een goede start van de samenwerking en co-creatie die altijd zijn vruchten afwerpt!

Dosaris verbind mensen
Bij de uitvoering van een trainingsprogramma gaat het vaak om verbinden van mensen. Van Bestuurder tot Zorgmedewerker en van Zorg tot ICT. Ieder heeft zijn eigen zienswijze en expertise, maar waar komt het samen en hoe verbinden we de expertise? Dosaris staat bekend om het vermogen om mensen te verbinden, zodat het een gedragen training wordt met resultaat!

Meetbare en resultaatgerichte afspraken
Natuurlijk moet precies duidelijk zijn wat een training of trainingsprogramma oplevert. Dosaris maakt daarom graag meetbare en resultaatgerichte afspraken met haar opdrachtgevers.

Algemene voorwaarden
Op onze dienstverlening zijn de Algemene voorwaarden van Dosaris van toepassing.